Werkwijze

Wij zoeken bij voorkeur panden op bijzondere locaties, het liefst monumenten of andere bijzondere woningen.
Nog vóór de aankoop start het traject van onderzoek naar de mogelijkheden en maken wij een globaal plan, vervolgens wordt het pand aangekocht en volledig gestript.
Tegelijkertijd worden de nieuwe indelingsplannen gemaakt en de benodigde vergunningen aangevraagd.
Daarna wordt begonnen met de globale renovatie en wordt het pand te koop gezet. En met de potentiele koper doorlopen wij vervolgens het onderstaande stappenplan.

  • We bezichtigen samen de woning en lopen de mogelijkheden met U door.
  • Vervolgens laat U de informatie bezinken en denkt U na of de woning voor U geschikt is. Is het antwoord ja, dan kunt u gaan nadenken over hoe de woning volledig aan uw wensen kan worden aangepast
  • Bij een tweede bezichtiging en een persoonlijk gesprek inventariseren wij uw wensen en mogelijkheden.(indien gewenst samen met  interieurstyliste van JVInterieurs
  • Op basis van bovenstaande maken wij een maatwerkplan
  • Indien we tot een overeenkomst komen, worden de contracten opgesteld en gaan wij de woning aanpassen aan uw wensen.
  • Wekelijks hebben we voortgangsoverleg hetzij per mail/per telefoon of ter plaatse. Het is belangrijk dat u zoveel mogelijk betrokken bent bij het proces. Zo kunnen eventuele laatste aanpassingen en extra wensen nog worden ingepast.
  • Twee weken voor de opleverdatum vindt de vooroplevering plaats met de makelaar, op dat moment wordt onafhankelijk vastgelegd wat nog dient te gebeuren.
  • Oplevering: de woning moet volledig volgens afspraak worden opgeleverd. Wij zijn pas tevreden als u dat voor 100% ben

Nazorg; na de sleuteloverdracht houdt het voor ons niet op. Desgewenst kunnen wij ondersteunen bij de inrichting, denk bijvoorbeeld aan ophangen tv e.d. Wij weten hoe de wand is opgebouwd en waar leidingen lopen e.d. Mochten er op een later tijdstip nog vragen zijn of nieuwe wensen ontstaan, dan proberen wij deze ook na de oplevering voor u op te lossen.