Visie

  •   Uniek concept
  •   Exclusief wonen
  •   Marktbenadering

Anders dan andere ontwikkelaars werken wij volgens een:

Uniek concept

Het unieke aan onze werkwijze is dat wij zoveel mogelijk op wens van de klant werken. Wij kopen een pand aan, vervolgens wordt het gestript en worden er plannen gemaakt voor de nieuwe indeling en dergelijke.
Kort daarna wordt het in de verkoop gezet. Dit is al vroeg in het renovatieproces zodat van een eventuele koper zoveel mogelijk persoonlijke wensen kunnen worden ingepast.
De afwerking is volledig op specifieke wensen van de klant. Denk hierbij aan de wandafwerking en kleur van het schilderwerk, het tegelwerk in de badkamer en toilet. In sommige gevallen is er zelfs nog inspraak in de indeling van de ruimten.

Anders dan anderen is onze visie op:

Exclusief wonen

Vastgoed krijgt in het algemeen de naam exclusief als de vraagprijs hoger is dan € 450.000,-.
Met deze redenering is Verbakel Exclusief Wonen en Advies het niet eens.

Als we de definitie van exclusief zoeken dan komen we veelal tegen;

uitsluitend,
speciaal,
chic,
bijzonder,
apart,
ongewoon.

Er staat nergens een bepaalde prijs voor exclusief, naar onze mening kun je dan ook exclusief wonen ongeacht de prijscategorie.

Elke woning die door Verbakel Exclusief Wonen en Advies wordt gerenoveerd en verkocht is bijzonder, chic en speciaal, kortom exclusief.

Anders dan anderen is onze:

Marktbenadering

Onze kracht is dat wij een woning kunnen aanbieden die in overleg met u wordt afgewerkt. U koopt een bestaande woning die zonder onbekende extra kosten volledig aan uw wensen wordt aangepast.
In de koopprijs welke vooraf wordt vastgesteld zijn alle renovatiekosten begrepen en hierin worden reële budgetten gesteld voor de posten waarin u inspraak heeft. Denk aan een budget voor de keuken, een budget voor het tegelwerk in de badkamer etc. Op deze manier zijn voor u vooraf alle kosten duidelijk inzichtelijk.

Kortom een woning gerenoveerd door Verbakel Exclusief Wonen en Advies staat voor kwaliteit op maat.